| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!lublin. pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: szynka wieprzowa Date: Wed, 05 Feb 2003 14:13:49 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 7 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <01c2cd0a$c1e9fea0$8b5a9c95@ZMN059A.if.uj.edu.pl> NNTP-Posting-Host: fire.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1044450907 28510 212.182.104.144 (5 Feb 2003 13:15:07 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Feb 2003 13:15:07 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:145379 Ukryj nagłówki wloz do zalewy/3L wody, 7 lyzek soli /tyle soli by wlozone do zalewy jajo | |
Zobacz także