Data: 2002-08-31 20:17:15
Temat: Re: tagiatelle
Od: Konrad Brywczyński <k...@b...tk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <m...@n...pl.NOSPAM> napisał (a):
> ja dzis robilam carbonare z barilla Bavette nr 13, tez ok:)
:-)
A ja mam w szafie Mezze Penne Tricolori. Jutro będą z twarogiem,
śmietaną i cukrem. Bardzo ładnie się prezentują. :-)
> no i jak na przyzwoity makaaron cena nie zbija z nog.
Co prawda, to prawda. Ja prawie wyłącznie kupuję Barillę. Chyba
że nie ma, to wtedy Malmę. Szerokim łukiem omijam Lublin, greckie
to niestety loteria, więc unikam.
--
Konrad J. Brywczyński Riding on a unicorn
k...@b...tk Stranded in my mind
www.brywczynski.tk Electric raven met me there
GG:1528179 To see what we could find
|