Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia technika smazenia Re: technika smazenia

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: technika smazenia

« poprzedni post
From: "jedrus" <b...@s...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <8s6c7q$1ls$1@galaxy.uci.agh.edu.pl>
Subject: Re: technika smazenia
Date: Fri, 13 Oct 2000 09:23:29 +0200
Lines: 27
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: sortie.univ.waw.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: sortie.univ.waw.pl
Message-ID: <39e6b859$1@news.vogel.pl>
X-Trace: 13 Oct 2000 09:23:05 +0200, sortie.univ.waw.pl
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.nask.pl!news.tpi.pl!news.vogel.pl!sort
ie.univ.waw.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:35413
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Markus" <m...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:8s6c7q$1ls$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
]...]
> A moze pytanie w ogole nie ma sensu ?
> pozdrowienia
> Markus

Moze w czesci temperatury patelni pod "tluszcz", bo jezeli
chodzi o temp. tluszczu to ma to znaczenie. Najlepiej
jednak smazyc bez tluszczu bo wtedy pod wplywem
wyskokiej temperatury rozgrzanej patelni / plyty
grillowej, nastepuje blyskawiczne zamkniecie porow
miesiwa przez co mikroelementy pozostaja w srodku.
Tak wiec smazonko powinno odbywac sie na GORACO
co podwyzsza nam jakosc smazonych smakolykow.

Wlasciwie to nazwa SMAZENIE mowi nam juz o tym
ze nie dzieje sie to "na zimno".


jedrus





 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.10 sadyl
13.10 Anna
13.10 Joanna Duszczyńska
13.10 Magdalena Gierlotka
13.10 sadyl
13.10 Bogusław Kempny
13.10 Anna
13.10 MaryAnne
13.10 Jola L-L
13.10 Joanna Duszczyńska
13.10 Danka
13.10 Danka
14.10 MaryAnne
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6