Data: 2005-04-19 10:48:47
Temat: Re: techniki zachowania estetyki jajek na twardo :)
Od: "Enpi" <e...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> "Enpi" <e...@o...pl> nakibordził(a):
>
> > Co na to poradzic? Moze zle techniki gotowania i studzenia stosuje.
> > A moze wplyw na to maja jeszcze inne czynniki.
> > Licze na opinie i rady doswiadczonych Grupowiczow.
>
> Po ugotowaniu wrzucam na chwilę do zimnej wody. Następnie obijam i jeszcze
> delikatnie wałkuję dłonią. Skorupka odchodzi bez białka i zazwyczaj w dwóch,
> trzech kawałkach :o)
>
> --
> Kamil 'Raczek' Raczyński ----> http://kamil.b7net.pl/
> Co Usenetowicz wiedzieć powinien: http://evil.pl/pip/
I PIEKNE DZIEKI!!!
TERAZ POPRAWIE SWOJA TECHNIKE I STRATY BIALKA ZOSTANA WYELIMINOWANE :)
POZDRAWIAM CIEPLUTQO
E.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|