Data: 2006-05-02 14:37:30
Temat: Re: tu?czyk ?
Od: "fuksa" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Ewa (siostra Ani) N."
> "Tunczyk jest bardzo szlachetna w smaku ryba, i naprawde nie warto
> robic z niego jakiegos mazidla, natomiast warto ja przyrzadzac z jak
> najmniejsza iloscia skladnikow"
> :D
Chrzanie szlachetne smaki :D
Malo która ryba tak mi smierdziala, gdyby nie dodatek w postaci surówki z
pomidorów, nie dalabym rady :|
I tu pytanie- po rozmrozeniu nie byl czerwony, pomaranczowy, czy tez rózowy-
byl raczej szary. Czy to mozliwe, ze przed mrozeniem byl tak sobie swiezy?
:)
Na razie mam dosc eksperymentów, na drugi raz kupie pange, albo co tam
bedzie...
a jesli chodzi o mazidla, to mam wedzonego lososia, halibuta, pstraga i
zrobie salatke tylko z cebulka i szczypiorkiem! :)
--
Ola
|