Data: 2009-11-16 12:58:35
Temat: Re: twaróg
Od: "Anka P." <t...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kapsel pisze:
> A ja odwrotnie zapytam - bo i twaróg i tuńczyk mnie uśmiechają... jak je
> połączyć (w sensie tej pasty...)?
Spróbuj ;-).
Z dzieciństwa pamiętam, że robiło się pastę rybną mieląc twaróg i np.
szprotki w oleju.
Teraz u mnie coś takiego nie przejdzie, ponieważ moje dzieciaki lubią
tuńczyka jedynie w takiej kombinacji, więc robię to najprościej jak się
da, czyli : przepuszczam twaróg przez maszynkę, do tego dodaję tuńczyka
w oleju (rozrobnionego jedynie widelcem), duuuuużo szczypioru z dymki,
sól i pieprz. To wystarczy. Schodzi w moment.
Pozdrawiam
--
Anka P.
|