Data: 2003-08-08 06:44:13
Temat: Re: watrobka raz jeszcze
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Izis_" <i...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bgveit$88g$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Dzieki walkie! Przynajmniej już wiem jak zrobić wątrobke żeby jej nie
zepsuć
> :)) Wpadło mi to do glowy po wizycie w Zanku w Niepolomicach i mam
straszna
> ochote zrobić ją sama. Ale ten sos miętowy to faktycznie czarna magia -
nie
> mam pojęcia jak go zrobić.
Jedyna specjalistka od sosu mietowego jest Krysia T. Co prawda nie w
zestawieniu z watrobka, ale moze rodzaj miesa nie ma zbyt wielkiej roznicy.
Proponuje poszukac w googlach - albo poczekac az K.T. sie pojawi :).
--
Pozdrawiam,
Ania
Jak mozna krotko opisac, co to jest pyszny smak dobrych potraw? To kaloria!
/Garfield/
|