« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: węgierki - dostępność - warszawa Date: Tue, 21 Sep 2004 11:00:11 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <cioqp8$iqn$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <cimd96$53p$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: s0cfpi.pkobp.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1095757416 19287 194.242.62.14 (21 Sep 2004 09:03:36 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 21 Sep 2004 09:03:36 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:215916 Ukryj nagłówki Moim zdaniem na powidła nadają się dowolne śliwki, z których da się łatwo |
Zobacz także