Data: 2008-10-20 23:25:42
Temat: Re: wypukłe patelnie
Od: "strach" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krzychu" <"s_krzychu[m"@upa]poczta.onet.pl> wrote in message
news:gdhk1o$9ef$1@news.onet.pl...
> strach pisze:
>>> Ogólnie zainteresuj się patelniami z grubszym dnem.
>> Właśnie wolałem te prymitywniejsze teflonowe bo są lżejsze i
>> wygodniejsze. Z dużych mam już Berghoffa i tam problemu nie ma, ale nie
>> chce mi się "oburęcznego" grzmota wyciągać do jajecznicy z 3 jaj czy 150g
>> kurczaka.
> No to kup sobie małą z grubym dnem :) Zresztą przy małych patelniach
> wybrzuszanie dna ogólnie jest "mniejwystępujące".
Miałem taką, też Berghoffa, problemu nie było tylko się szybko porysowała.
Kupując kolejną, do szybkiego podsmażania wybrałem względnie tanią, żeby tak
nie bolało jak się znów porysuje, plus lekkość i wygoda. Żadna nowość że
cena ma przełożenie na jakość, tylko kiedyś nawet tanie się nie
wybrzuszały - i to mnie zastanawia.
|