Data: 2005-12-19 19:59:06
Temat: Re: wywar z golonki
Od: Waldemar <w...@t...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Anet wrote:
> Jako, że zaszczycili mnie swą obecnością mięsożerni goście zrobiłam golonkę.
> Wcześniej gotowana, potem pieczoną. Został mi wywar z gotowania i tu pytanie
> co z nim zrobić?Golonek było 6 takich trochę mniejszo-średnich. Wywaru nie
> jest jakoś tak dużo, ale żal wylać. Myślałam że uchowam trochę mięsa i
> galareta będzie. Jednak okazało się,że golonki wyszły pycha i nie zostało
> nic (okazało się że za mało). Poradźcie na co to wykorzystać.
>
>
> Anet z toną kruchych ciasteczek na prezenty i z myślą o cukierkach BasiiBjk
na cukierki się nie nada, ale barszcz może na tym niezły wyjść.
Obojętnie czerwony, czy biały. Kapuśniak też niczego sobie.
Waldek
|