Data: 2006-06-28 07:31:05
Temat: Re: z miętą
Od: "czeremcha " <c...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marek W. <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> napisał>
> Mówisz masz :))
>
> 3 uncje korzenia imbiru obranego i pokrojonego w plasterki
> filizanka lisci miety
> 6 saszetek zielonej herbaty
> 1/2 filizanki miodu
> 2 łyzki stołowe soku cytrynowego
>
> w duzym rondlu zagotowac 6 filizanek wody z imbirem kiedy gorace dodac
mietę
> i zielona herbate parzyc 15 minut
> przecedzic do dzbanka dodac miód i sok z cytryny zamieszac i dobrze
> schłodzić
> podawać w wysokich szklankach na kostach lodu z bodatkiem swieżej miety
>
> i nic nie stoi na przeszkodzie zeby wkropic w to co mocniejszego ;))))
I do tego świeży imbir...
Mimo upału pognam w miejsca imbirodajne, nie ma co...
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|