Data: 2006-05-02 14:06:01
Temat: Re: zabek czosnku, a czosnek granulowany
Od: "JaMyszka" <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Misiek napisał:
> [...]
> A ja polecam inna metode
> Cala glowke czosnku zawijamy w folie aluminiowa wczesniej obdzierajac z
> czosnku tylko wierzchnia "skorke" (tak zeby nie obrac samych zabkow), dla
> lubiacych przed zawinieciem odrobine masla, i do piekarnika na circa 15
> minut.
> Wychodzi taki miekki ze sam wylazi ze skorupek i da sie nim smarowac
> grzanki
A ja sobie wykorzystam ten sposób przyrządzania, jako dodatek do
drugiego;p
Ostatnio zajadam się piklami z czosnku - niczym orzeszki - tak go
jem;*)
Żadnego zapachu, smak akuratny i twardość w porządku;p
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat: http://www.fah.pooh.priv.pl/
|