Data: 2002-08-14 11:51:25
Temat: Re: zapiekanka
Od: "Karolina S" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
" nie musisz mieć zaroodpornego naczynia, zależy czy zapiekanka musi być
> przykryta, jeśli tak, to wystarczy Ci metalowe naczynie do zapiekania-
taka
> brytfanka - ja w niej robię mięsa i ziemniaki albo, jesli nie wymaga
> przykrycia - może to być zwykła blacha do pieczenia ciast, powinny Ci z
niej
> wyjść niezłe zapiekanki chlebowe, makaronowe i ziemniaczane. Z braku laku,
> możesz tę blachę przecież przykryć sreberkiem do pieczenia :)"
>
>a teraz tylko poprosze o jakiś przepis na zapiekanke najlepiej ziemniaczaną
(chyba tam sie daje ser żółty - bo ja go uwielbiam)
Prosze o przepisy, bo ja czekam i czekam i jak sie tylko doczekam na jakiś
to od razu zabieram się do roboty, a potem się podziele z wami wrażeniami z
tego co mi wyszło i jak smakowało :)
Pozdr
Karolka
>
>
|