Data: 2001-10-22 11:12:02
Temat: Re: zdradzcie wasze sekrety
Od: "Edyta Szajnóg" <e...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja ciasto naleśnikowe robie pół na pół z mąki zwykłej i ziemniaczanej. I
dodaję szczyptę sody. Są mięciutkie i chrupiące na brzegach.
Edyta
Użytkownik "MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM> napisał w wiadomości
news:9quqgd$7d8$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik <n...@m...ch> napisał w wiadomości
> news:7316.000005fd.3bd2e613@newsgate.onet.pl...
> > Podzielcie sie waszymi sekretami kulinarnymi!... Udogodnieniami w
> gotowaniu,
> > odkryciami nowych, lepszych sposobow na...
> ciach!
> > Kalina
> >
>
>
> ja do pierogow leniwych i do ciasta na knedle ze sliwkami daje piane ubita
z
> bialek. sa wtedy pulchne, pycha!
> a do ciasta nalesnikowego daje wode gazowana.
>
> Mechcia
>
>
|