Data: 2005-04-18 12:15:00
Temat: Re: zielony, zielony pieprz.
Od: "maciej debski" <mac@not_for_spammers..tw>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał...
> Nie, ja zrozumiałem, że niesmaczna miałaby być według Waldka potrawa
> tylko z samego pieprzu. Nie wiem dlaczego miałaby być niesmaczna, to
> chyba jakieś konserwatywne przesądy, my tu wszak jesteśmy za
> nieskrępowanym eksperymentowaniem w kuchni. ;-)
>
> PS. A pieprzowy sos do mięsa, na zielonym pieprzu, to dobry pomysł.
hmm... no tak, finezyjny humor nie dla mnie...
a jesli chodzi o pomysły - zdecydowanie szukam czegos więcej niż
zielony pieprz saute,
ja juz (z rozpędu) poeksperymentowałem na surowym,
gdyby ktoś jeszcze miał takie plany - odradzam, efekt podobny jak
przy próbach przeżuwania suszonych ziaren pieprzu.
mac.
|