Data: 2000-12-17 07:52:49
Temat: Re: ziemniaki do obiadu
Od: "Przemysław Widawski" <p...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
No to z prostszych przepisów:
Lekko podsmażam drobne skwarki (mogą być z cebulką, dodaję do ugotowanych
ziemniaków + majeranek i pieprze i wszystko gniotę
Użytkownik "Anna Pawłowska-Pojawa" <A...@p...com.pl> napisał w
wiadomości news:010d01c06805$58823f70$d4dd75c3@pap.com.pl...
> Ale to już się trzeba troszkę pomęczyć...
> A ja gotuję ziemniaki z ziołami, a po ugotowaniu dodaję łyżkę oliwy z
oliwek
> i stawiam jeszcze na moment na małym gazie.
>
> ----- Original Message -----
> From: Przemysław Widawski <p...@f...onet.pl>
> To: <p...@n...pl>
> Sent: Sunday, December 17, 2000 7:38 AM
> Subject: Re: ziemniaki do obiadu
>
>
> placek po węgiersku :)
>
> Użytkownik "Dafi" <d...@s...pl> napisał w wiadomości
> news:3a3bae07$1@news.astercity.net...
> > Mozna podac ugotowane, podsmazane, jako frytki.
> >
> > Znacie jakies urozmaicone sposoby?
> >
> > Dafi
> >
> >
>
>
>
> --
> Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|