Data: 2003-11-27 20:54:36
Temat: Re: zupa rybna
Od: "M.W." <tangaroa@Nospam_poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "PeterB" <p...@p...pl> napisał w wiadomości
news:bq20ff$19n5$1@news2.ipartners.pl...
> MOJA ULUBIONA zupa rybna z hiszpanskim rodowodem
> gotujemy bylion z "resztek ryb" jak glowy itd
>
> cebule w polkrazkach szklimy na paytelni do tego dorzycamy 2 papryki jak
sie
> poddusi dorzucaly pomidowy lub pulpe (koncentrat w OSTATECZNOSCI)
> cala mase dorzucamy do garnka i dokladamy kawalki filetow rybnych
> doprawiamy do smaku
A ja bym nie dawał pomidorów wcale..lepiej mlekiem zabielic i dodac białego
pieprzu..
no i pare ziemnieczków ez mozna dodac :)
Marek
|