Data: 2011-10-12 20:16:24
Temat: Re: zupa warzywna a witaminy - gotować na bulionie czy na wodzie?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 12 Oct 2011 21:05:57 +0200, lamia napisał(a):
> drugie pytanie, czy jak chcę 'zawekować' trochę zupy (tak po prostu w słoiku
> wrzątek zakręcić) to ile to może stać w lodówce
> oraz czy lepiej posolić przed zakręceniem, czy nie solić. Sól konserwuje
> chyba co?
Byle zupa była bez cebuli, mąki, śmietany, ziemniaków i w ogóle
węglowodanów, mięsa.
Takoż i do mrożenia.
Czyli - jaki sens?
--
XL
Los demokracji tak naprawdę spoczywa w rękach opozycyjnej partii, na ile
ona się nie podda.
Barbara Fedyszak-Radziejowska
|