Data: 2006-09-20 07:55:58
Temat: Re: żywność w no frost -pomocy
Od: KOmiX <m...@p...nospam.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2006-09-19 19:06, Użytkownik Artur Nowacki napisał:
> Przede wszystkim dużą winę za obślizgiwanie ponosi jakość wędlin a nie
> lodówka. A wysychać będzie w każdej lodówce - w starej nie było tego
> problemu ???
A nie jest to czasem kwestia temperatury?U mnie (Whirlpool) mam na
najnizszej polce ok 1 - 2 stopnie i wedliny, przechowywane w folii, sa
swieze przez ok. 5 - 6 dni. Dluzej wedlin nie trzymam, wiec nie wiem,
jak sie sprawuja. Natomiast podroby (np. pasztetowa) 'wytrzymuje' dlugo
ponad tydzien...
Pzdr
--
|< O /\/\ i >< "If you want the
mar_mac-at-poczta.nospam.pl job done right,
GG:77631 Zamien nospam=onet hire a proffesional"
|