Data: 2006-09-20 14:30:03
Temat: Re: żywność w no frost-pomocy
Od: medea <e...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Katarzyna napisał(a):
> Cześć
> Mam od dwóch lat lodówkę no frost, ustawioną na zalecaną fabrycznie 4 na
> skali chłodzenia. I od dwóch lat męczę sie i wściekam. Jeżeli wkładam np
> plasterkowną kiełbasę po prostu na talerzu to po 2-3 dniach to wysycha na
> wiór , jeśli wkładam w pojemniku z pokrywką jak zaleca producent to z kolei
> oślizguje sie po tym samym czasie.
Spróbuj może przykryć wędlinę na talerzu specjalną folią do żywności. Ja
nie mam lodówki no frost, a wędlina w mojej lodówce zachowuje się
podobnie - zamknięta szczelnie "oślizguje się", a pozostawiona na
nieprzykrytym talerzu - schnie.
Pozdrawiam
Ewa
|