Data: 2006-09-20 14:50:59
Temat: Re: żywność w no frost-pomocy
Od: MK <m...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Katarzyna napisał(a):
> Cześć
> Mam od dwóch lat lodówkę no frost, ustawioną na zalecaną fabrycznie 4 na
> skali chłodzenia. I od dwóch lat męczę sie i wściekam. Jeżeli wkładam np
> plasterkowną kiełbasę po prostu na talerzu to po 2-3 dniach to wysycha na
> wiór , jeśli wkładam w pojemniku z pokrywką jak zaleca producent to z kolei
> oślizguje sie po tym samym czasie.
> Doradźcie coś.
>
Hmm, podłączę się do pytania - a jakiej marki to lodówka? Właśnie mam
dylemat nad wyborem. Ostatni mój typ to LG w pełnym no frost, ale nie
wiem czy nie lepiej no frost w zamrażarce, a w reszcie zwykłe
automatyczne odszranianie...
BST RGS
--
Pozdrawiam
MK - 50'57'53.38"N, 20'35'02.02"E
p.m.s. Octavia 2 Combi 1.9TDI, Toledo 1.9D
p.r.r.c. Herbert [RIP] + AT1700
|