| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: "Marek" <m...@...tkb.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Skórka od chleba Date: Sat, 4 Mar 2006 08:07:28 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <dubecb$6p6$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: aun226.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1141456075 6950 83.18.13.226 (4 Mar 2006 07:07:55 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 4 Mar 2006 07:07:55 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.3790.1830 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.1830 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:261879 Ukryj nagłówki Co zrobić aby chleb miał błyszczącą skórkę? | |
Zobacz także