|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for- From: "pioles" <p...@p...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Smażenie bez tłuszczu, bez przywierania Date: Mon, 25 Jun 2001 20:12:30 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 12 Message-ID: <9h7v2c$kp9$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: qb122.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 993492876 21289 217.99.80.122 (25 Jun 2001 18:14:36 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 25 Jun 2001 18:14:36 GMT X-Posting-Agent: Hamster/1.3.22.0 X-Priority: 3 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:56535 Ukryj nagłówki Proszę grupowiczów o pomoc. Od niedawna stosuję w praktyce zasady tzw. |
Zobacz także