|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.cyf-kr.edu .pl!not-for-mail From: "Agatek" <a...@S...krakow.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Sos serowy z serka topionego- pytanie o szczegóły. Date: Sat, 29 Jan 2005 19:43:17 +0100 Organization: Academic Computer Center CYFRONET AGH Lines: 19 Message-ID: <ctgljn$i20$1@srv.cyf-kr.edu.pl> NNTP-Posting-Host: grat.site.krakow.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: srv.cyf-kr.edu.pl 1107024311 18496 193.9.123.29 (29 Jan 2005 18:45:11 GMT) X-Complaints-To: n...@c...edu.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 29 Jan 2005 18:45:11 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:229665 Ukryj nagłówki Mamy ochotę na serowy sos do makaronu na jutrzejszy obiad i mam parę pytań |
Zobacz także