Data: 2001-10-23 08:08:32
Temat: Steki - obsesja !
Od: "Sasha" <s...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam
Jestem poczatkujacym kucharzyna i probuje od czasu do czasu
cos upichcic. Uwielbiam krwiste steki - ale co z tego jak nie potrafie
ich nalezycie przyrzadzic. Probowalem na rozne sposoby.
wynik - zawsze podeszwa! Co robie nie tak?
Moze mieso??? Kupuje w Intermarhe takie gotowce na tackach.
Probowalem juz solic, sola zmiekczajaca mieso, nie solilem,
przewracalem co 30 sek. nie przewracalem, wszystko nadaje sie
do zjedzenia ale nie jest to, to co, dobry krwisty stek w restauracji.
Moze ktos z was zna jakis uniwersalny sposob na dobry,miekki,
krwisty stek polany wspanialym aromatycznym sosikiem
pieprzowym?
Pozdro
Sasha
--
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
s...@f...onet.pl
ICQ: 1242344
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|