| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!not-for-mail From: "Shivman" <s...@e...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Wkład do gotowania na parze... i jak gotować? Date: Thu, 7 Feb 2008 18:05:54 +0100 Organization: ATMAN Lines: 13 Message-ID: <fofcvr$33n$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: ip-91.150.172.2.catro.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1202403131 3191 91.150.172.2 (7 Feb 2008 16:52:11 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 7 Feb 2008 16:52:11 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6000.16480 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6000.16545 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:309819 Ukryj nagłówki W sklepach są wkłady do garnka, do gotowania na parze. Takie rozkładane | |
Zobacz także