|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.internetia.pl!not-for-mail From: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: co z bakłażanów Date: Thu, 7 Jun 2001 15:51:53 +0200 Organization: Netia Telekom S.A. Lines: 4 Message-ID: <9fo0pm$k8k$1@news.internetia.pl> NNTP-Posting-Host: as2-222.starogard.dialup.inetia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.internetia.pl 991921782 20756 62.148.65.222 (7 Jun 2001 13:49:42 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: 7 Jun 2001 13:49:42 GMT X-Tech-Contact: u...@i...pl X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 X-Server-Info: http://www.internetia.pl/news/ X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:54078 Ukryj nagłówki Kupiłem bardzo dojrzałe bakłażany i nie bardzo wiem co z nimi zrobić, |
Zobacz także