Data: 2002-04-25 22:46:28
Temat: dwa pytania rybne, bylo: Re: Tunczyk w stanie surowym
Od: kamila slawinska <k...@s...killer.acedsl.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 25 Apr 2002 13:06:52 +0200, "Tomek"
<t...@i...pl> wrote:
>Moze wiecie (i sie podzielicie wiedza) gdzie w warszawie mozna dostac
>tunczyka w satnie surowym badz mrozonym?
nie pomoge moze tomkowi, co prawda w mojej okolicy tunczyk swiezy jest
w kazdym wiekszym sklepie, ale obawiam sie, ze mu nie bedzie po
drodze... natomiast mam odwrotny problem: co dobrego mozna zrobic z
takiego tunczyka, jak go sie juz ma? co prawda ja osobiscie uwielbiam
chocby samego z odrobina ziol z grilla, ale pan i wladca kreci nosem,
ze za suche. z czym to mozna podac, zeby bylo dobre?
i pytanie przy okazji: jak przyrzadzic filet z okonia, zeby byl
smakowity?
och, licze na was jak zwykle.
serdecznosci,
kamila
--
everything tastes better with cat's hair in it.
|