Data: 2007-06-26 06:44:15
Temat: easy spageteria
Od: "Jakub Prażmowski" <3...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
no więc przepis jest prosty - gotujemy makaron - taki długi... ale nie
koniecznie musi być długi, bo możemy go połamać przed gotowaniem (nawet na 4
części)
gdy już go ugotujemy - to bierzemy trochę żółtego sera - kruszymy go na
kawałki i wsadzamy na minutkę na maksa do kuchenki mikrofalowej - albo na
patelnie
czy mówiłem już coś o koncentracie pomidorowym, czosnku, albo jakiś
przyprawach? jak nie to mówię można stosować
ważne jest żeby dodać trochę jakiegoś tłuszczyku - może być smalec - albo
jakiś olej - nie koniecznie od razu musi być oliwa z oliwek ;-)
PODSUMOWANIE: Finał jest taki, że mamy makaron z roztopionym żółtym serem i
czosnkiem i ziołami... i jest całkiem smaczny. Połykamy zatem, a potem się z
tym męczymy ;-) Pozdrawiam!
|