następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: "yapann" <y...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: górna warstwa Date: Sun, 31 Mar 2013 14:55:54 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 3 Message-ID: <kj9bop$30l$1@node1.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 89-69-142-160.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1364734553 3093 89.69.142.160 (31 Mar 2013 12:55:53 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 31 Mar 2013 12:55:53 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Importance: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8089.726 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8089.726 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350345 Ukryj nagłówki co się daje na górę ciast (np sernika) że jest taka cienka żelowa błyszcząca |
Zobacz także