|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.m an.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.internetia.pl!not-for-mail From: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: jak szklisty lukier Date: Sun, 23 Dec 2001 02:20:09 +0100 Organization: Speluna Lines: 9 Message-ID: <1...@a...starogard.dialup.inetia.pl> Reply-To: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> NNTP-Posting-Host: as2-22.starogard.dialup.inetia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.internetia.pl 1009070315 16032 62.148.65.22 (23 Dec 2001 01:18:35 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: 23 Dec 2001 01:18:35 GMT X-Tech-Contact: u...@i...pl X-Priority: 3 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 X-Server-Info: http://www.internetia.pl/news/ X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:88958 Ukryj nagłówki Nie potrafię doprowadzić lukru do stanu szklistości, coby jeszcze |
Zobacz także