Data: 2003-05-14 14:09:21
Temat: mule
Od: "galapaga" <g...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Prosze mnie uswiadomic w temacie muli (omolek)
:)
mam pare przepisow i roznia sie tym ze mule raz sa w sosie wlasnym a raz w
skorupkach ktore sie otwieraja dopiero po wrzuceniu do gotowania, lub w
piekarniuku.
Bede miala do czynienia z tymi stworzeniami (kulinarnie do czynienia) i
pewnie beda swiezutkie prosto z morza.
Jak je potraktowac w wypadku przepisu ...mule w sosie wlasnym dodajemy...
czy ja je mam wydlubac ze skorupki? czy w skorupkach po prostu wrzucic do
goracego sosu ?
i ile trwa takie doprowadzenie do jadalnosci muli w skorupkach?
Niedawno pytalam o zywe krewetki... tak to ja... :)
Pozdrawiam
Galapaga
|