|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet. pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Przyklejka" <p...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: peklowana szynka- jak dłudo sparzyć? Date: Wed, 16 Apr 2003 17:37:37 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <b7jtc6$j7r$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pc214.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050507462 19707 213.77.145.214 (16 Apr 2003 15:37:42 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 16 Apr 2003 15:37:42 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:153151 Ukryj nagłówki Mam peklowaną szynkę i muszę ją sparzyć. Mam pytanie , Jeśli szynka waży |
Zobacz także