|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news1.ebone.net!news.ebone.net!newsfeed.fre enet.de!newsfeed00.sul.t-online.de!newsmm00.sul.t-online.com!t-online.de!news.t -online.com!not-for-mail From: waldemar <w...@t...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: pieczenie swiateczne: slaska bomba Date: Wed, 31 Oct 2001 20:15:58 +0100 Organization: w domu Lines: 29 Message-ID: <9rpf2c$r6q$01$1@news.t-online.com> Reply-To: w...@t...de Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: news.t-online.com 1004552076 01 27866 ZBKVTazGS7AqOX 011031 18:14:36 X-Complaints-To: a...@t...com X-Sender: 5...@t...net User-Agent: KNode/0.6.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:77917 Ukryj nagłówki no to zaczynam opisywanie ciast Bożonarodzeniowych rodem ze Ślunska |
Zobacz także