Data: 2003-07-15 17:03:49
Temat: placki ziemniaczane
Od: "Ania" <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam!
Od razu przejdę do rzeczy: nie umiem i co się z tym łączy nie lubię robić
placków ziemniaczanych ale bardzo lubię je jeść. Mój monż twierdzi że placki
ziemniaczane powinny być "złociste i chrupiące", jeśli chodzi o chrupiące to
moim rzeczywiście czasami zdarza się być chrupiącymi natomiast cały problem
polega na złocistym kolorze ponieważ moje wychodzą raczej brązowo - buro -
szro - zgniło - zielone. Czy znajdzie się ktoś, kto ma przepis na placki
ziemniaczane (zwykle, najzwyklejsze - bez żadnych tam pestek i cukinii),
tylko żeby wyszły złociste i chrupiące jednocześnie, no mogłyby być jeszcze
dobre ;-)). Nie wiem może problem nie polega na złym przepisie (tym który już
mam), może chodzi o wykonanie, proszę więc przepis ze szczegółową instrukcją.
Z góry bardzo dziękuję
Pozrowionka
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|