Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szaszłyki - jaka temperatura ?

Grupy

Szukaj w grupach

 

szaszłyki - jaka temperatura ?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-11-06 11:53:43

Temat: Re: szaszłyki - jaka temperatura ?
Od: zGosiula <z...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

p@blo wrote:
> Witam
> Mam pytanie w jakiej temperaturze
> piecze się szaszłyki w piekarniku z termoobiegiem.

Ja nastawiam na ok. 160. Piecze sie migiem ;-).
--
Gosia
wywal "brzydkie" mailto: zgosiula(at)poczta.onet.pl
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-11-06 12:36:37

Temat: szaszłyki - jaka temperatura ?
Od: "p@blo" <p...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam
Mam pytanie w jakiej temperaturze
piecze się szaszłyki w piekarniku z termoobiegiem.
Z góry dziękuje
Pozdrawiam



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-11-06 12:55:08

Temat: Re: szaszłyki - jaka temperatura ?
Od: "Qwax" <...@...Q> szukaj wiadomości tego autora

> Witam
> Mam pytanie w jakiej temperaturze
> piecze się szaszłyki w piekarniku z termoobiegiem.

Nie wiem - ja bym piekł na najwyższej możliwej.
Dlaczego?
Bo dla mnie szaszłyk powinien być z wierzchu chrupiący a w środku
krwisty (prawie surowy) - tylko gdzie zdobyć tak świeżutką i
młodziutką (!!!!) polędwiczkę.

Ogólnie - musisz wypróbować by wycyrklować moment - z wierzchu
chrupiące w środku 'dające się ugryźć' ;-))

Pozdrawiam
Qwax

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

papierowe foremki
zapiekanka
gulasz
cymes!
zapiekanka

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »