| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!newsfeed.atman.pl!not-fo r-mail From: kleju <k...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: technologicznepytanie w kwesti octu z jablek i tego Pantavisty Date: Wed, 15 Nov 2006 22:55:38 +0100 Organization: ATMAN Lines: 7 Message-ID: <ejg2dj$nsf$1@node4.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: static-host-195.225.121.1.bait.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: node4.news.atman.pl 1163627763 24463 195.225.121.1 (15 Nov 2006 21:56:03 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Nov 2006 21:56:03 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 X-Accept-Language: en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:283129 Ukryj nagłówki jakis tam spory czas temu pomieszalem skorki z dzialkowych jablek z | |
Zobacz także