« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-08-08 20:32:28
Temat: wędzony pstrągWspaniały z sokiem cytryny jako przegryzka do wina, czy piwa. Można
oczywiście wkręcić do sałatek w miejsce np. tuńczyka. A co jeszcze?
makary
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-08-08 21:32:55
Temat: Re: wędzony pstrągmakaron wrote:
> Wspaniały z sokiem cytryny jako przegryzka do wina, czy piwa. Można
> oczywiście wkręcić do sałatek w miejsce np. tuńczyka. A co jeszcze?
> makary
Moze pasta z koncentratem pomidorowym, drobno posiekana cebulka, sola i
oliwa z oliwek? Ale najpierw trzeba niestety nameczyc troche sie z
usunieciem osci...
Ja taka paste robie ze zmielonych, wedzonych szprotek.
Pozdrawiam,
Nik
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |