Szukana fraza: Autor: Konrad Brywczyński <http://cerbermail.com/?EPpJiWnVOQ>
Znaleziono: 80 wiadomości
2005-12-26 23:07:03 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
Konrad Brywczyński <http://cerbermail.com/?EPpJiWnVOQ> w wiadomości news:news:2DA8AA784D386E48A4090BA3B1647E10038 2972A@j plwant003.jasien.net napisał(a): > > Więcej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mus czosnkowy???2005-11-15 06:43:33 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
Jacek <e...@t...pl%> napisał(a) w news:dlb6ff$f98$1@opal.futuro.pl: > Witam > Utarty na drobnej tarce czosnek zmieszałem z olejem, dodając go (oleju) po > trochu i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mus czosnkowy???2005-11-15 08:49:56 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
Wladyslaw Los <w...@o...pl%> napisał(a) w news:wlalos-5D7F28.08212415112005@news.gazeta .pl: > >> Nie obserwowałem takiej mieszaniny, więc tylko wyjaśnię, że majonez ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kto ma przepis na SOS do CEZAR SALAD ?2005-11-23 12:05:52 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
yaris <y...@o...pl%> napisał(a) w news:dm1j8c$5is$1@nemesis.news.tpi.pl: > > Przymiotnik "amerykański" został użyty w kontekście miejsca gdzie sałatka > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rożno?2005-11-24 09:04:29 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
Basia <b...@o...pl%> napisał(a) w news:dm3vkb$56q$1@nemesis.news.tpi.pl: > > Istnieje, jeszcze radzieckiej produkcji, ustrojstwo wielkości mikrofali, Jakiś Predom w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rożno?2005-11-24 09:13:16 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
BasiaBjk <b...@q...pl%> napisał(a) w news:dm4060$m6j$1@inews.gazeta.pl: > O szpikulcu z silniczkiem nie wiem, ale frapuje mnie, skąd tak często > bierzecie _rożno_ ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kto ma przepis na SOS do CEZAR SALAD ?[OT]2005-11-24 11:04:59 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
flower <f...@w...pl%> napisał(a) w news:dm459h$g4d$1@atlantis.news.tpi.pl: > > Przepisów łatwo dostępnych na leczo też jest całe mnóstwo, NO dobra, ale pączki to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Czeska"" rewelacja2005-11-28 06:29:28 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
Ludek Vasta <q...@X...onet.pl%> napisał(a) w news:dme7tc$1n4$1@news.onet.pl: > > sardelová pasta lub potocznie sardelpasta, po niemiecku sardellen-paste > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Czeska"" rewelacja2005-11-29 05:57:24 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
waldek <x...@o...pl%> napisał(a) w news:dmfav4$5l5$1@inews.gazeta.pl: > > A majonez ze świeżych jaj robi pobliski gees, więc nie ma się czym > przejmować. Majonez ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Czeska"" rewelacja2005-11-29 10:35:21 | Konrad Brywczyński inne posty tego autora
EwaMaj <m...@p...onet.pl%> napisał(a) w news:dmh9ih$8ct$1@news.onet.pl: >> Majonez ze świeżych jaj robi się samemu jakieś 5 minut. Wyprawa do >> sklepu za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia