Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2015-06-09 13:04:22 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: > Dochówka i duchówka to to samo, co i szabaśnik - miejsce na DOCHowanie > potraw w cieple. Oboczności w nazwie są regionalne. Etymologicznie słowo > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rzodkiew2015-06-20 13:15:06 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >> Bób -- Mózgowi jest niedobry, dziwne sny nań przywodząc. >> >> Dobranoc Państwu, >> -- Jarek > > Też już jadłam. No to po ptokach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rzodkiew2015-06-21 12:16:25 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >> Kupiłem kilka dni temu kolendrę w torebce. Teraz myśl mnie naszła taka, >> by nasionka w rondel wrzucić, gdy cebula w nim się dusić będzie. Bowiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Restauracja / bar dietetyczny w W-wie - są takie?2015-08-13 21:40:02 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
pan stefan napisał: > Spróbuj to: > http://www.smakowekubki.com/przepis/confit-z- gesi > zamiast gęsi mogą być kacze udka (piersi też robiłem). Nie można było po prostu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: o głodzie nowości2015-10-11 00:32:09 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: >>> Mogę podrzucić swoje dzieci, jeśli jeszcze raz chciałbyś podjąć >>> wyzwanie... hehe >> >> Nie było szans... :-) Widać było że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Najlepsza śmietana2015-11-10 01:19:10 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Pszemol napisał: >> Koncept, by dziecko wlokło do szkoły paki z czterdziestoma >> kilogramami papieru (takie było roczne minimum na wzorową), >> może zrodzić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka2016-03-13 13:02:37 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: >> Do czego pokrzyw używacie? :-) > > Do sałatek, ale tylko młodych listków. I listków mniszka, > i czosnku niedźwiedziego, te mają większe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak żyć, co jeść?2016-09-08 18:57:25 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Qrczak pisze: > I o pulpetach jeszcze sobie przypomniałam. > I królik jest z tych najmniej uczulających. Nawet jest rozczulający -- taki malutki, puszysty kłebuszek. Jarek -- ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaki polecacie nawoz na trawnik2018-03-22 17:12:32 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Dirko napisał: >> Ja sobie myślę, że takie nowatorstwo nawozowe, to jest gówno warte. > Hejka. To może napisz, które nawozy cenisz, stosujesz czy polecasz. Ten ze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Margaryny antycholesterolowe2018-07-02 11:35:27 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan stefan napisał: >> Bo to przecież nieprawda, że pan prezes spółdzielni coś tam "sztucznie >> wyciera" i narybek przechowuje do osiągnięcia dojrzałości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia