Data: 2004-03-12 18:01:44
Temat: Biszkopt bez proszku do pieczenia? - Pilne
Od: Mamqa <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mam przepis z grupy (pani Magdaleny B.) na biszkopt:
5 szt bialek
5 szt zoltek
2/3 szklanki cukru (165 gr)
1 szklanka maki (200 gr)
Czy taki biszkopt ma szanse wyrosnac? Pierwszy raz bede piec podstawe
pod tort, moja mama twierdzi ze bez proszku do pieczenia lub jakiegos
jego zamiennika nie ma szans wyrosnac... Robie w duzej formie wiec bede
piec podwojnie (tort bedzie prostokatny nie okragly wiec forma jest
doscyc duza)...
Prosze o szybka pomoc bo chcialam sie dzis za to zabrac...
Dziekuje za wszelka pomoc
--
Mam(q)a /g-g 365511
http://mamqa.webpark.pl/
"Aby cenić i kochać to, co wielkie,
najpierw musisz ćwiczyć się w tym, co małe" /Georg Keil
|