Data: 2003-11-30 17:06:25
Temat: Chleb w jajku i żółtym serze
Od: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam. Niedawno ktoś mówił, że smaży chleb w jajku i żółtym serze.
Postanowiłam to wypróbować. Zrobiłam wszystko według instrukcji, ale prawie
odrazu ser zaczął się przypalać i odpadać dużymi płatami przywierającymi
szybko do patelni. Także przy trzec\iej kromce, bo patelnię mam malutką,
chleb przeszedł smakiem spalenizny. Nie mogła to być kwestia tłuszczu, bo
dolałłam go nawet za dużo. Jak zmniejszyłam ogień, nie zcieło mi się jajko.
Co mogłam zrobić źle?
Monika
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Monika
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|