« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-02-02 20:55:40
Temat: Co do chili con carne w naleśnikach?Jutro na kolację planuję naleśniki z nadzieniem a la chili con carne,
smażone jak krokiety. Jaką surówkę bądź sałatkę byście do tego
zaproponowali?
Z góry dziękuję za sugestie.
--
Pozdrawiam,
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2005-02-02 23:31:01
Temat: Re: Co do chili con carne w naleśnikach?On Wed, 2 Feb 2005 21:55:40 +0100, "A.L." <a...@n...pl>
wrote:
>Jutro na kolacj? planuj? nale?niki z nadzieniem a la chili con carne,
>sma?one jak krokiety. Jak? surówk? b?d? sa?atk? by?cie do tego
>zaproponowali?
>Z góry dzi?kuj? za sugestie.
Pory w plasterkach, skropic je cytryna, osolic, niech sie
przegryzaja. tej cytryny dosc sporo. Jak juz nalesniki chile ida
na stol, doprawic pory smietana kwasna. tez jej sporo.
Pierz, co dzis mial pory ale do zapiekanki
pureekartoflanekielbasa(niepolska)cebulaposypanesere
m.
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-02-03 07:34:40
Temat: Re: Co do chili con carne w naleśnikach?Krysia Thompson wrote:
> Pory w plasterkach, skropic je cytryna, osolic, niech sie
> przegryzaja. tej cytryny dosc sporo. Jak juz nalesniki chile ida
> na stol, doprawic pory smietana kwasna. tez jej sporo.
>
> Pierz, co dzis mial pory ale do zapiekanki
> pureekartoflanekielbasa(niepolska)cebulaposypanesere
m.
> K.T. - starannie opakowana
Dzięki, dobry pomysł :-*.
Z uwagi na fakt, że na kolacji będą sami faceci, upiekłam im babkę, a co,
niech mają ;).
--
Pozdrawiam,
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-02-03 08:59:30
Temat: Re: Co do chili con carne w naleśnikach?
Użytkownik "A.L." <a...@n...pl> napisał w wiadomości
news:ctrf0b$o9e$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jutro na kolację planuję naleśniki z nadzieniem a la chili con carne,
> smażone jak krokiety. Jaką surówkę bądź sałatkę byście do tego
> zaproponowali?
> Z góry dziękuję za sugestie.
> --
> Pozdrawiam,
> Ania
>
> idealna do chili con carne jest moim zdaniem taka:
kapusta pekinska + ser zolty (np. w slupki) + cebulka + majonez wymieszany z
zabkiem czosnku, sola i solidna szczypta suszonej bazylii
pozdrawiam
karolina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2005-02-03 10:07:20
Temat: Re: Co do chili con carne w naleśnikach?Ja ja di chili con carne lubie mizerię.
Edyta
Użytkownik "Karolina Wlodarczyk" <k...@w...pl> napisał w
wiadomości news:ctsp2d$1bja$1@mamut1.aster.pl...
>
> Użytkownik "A.L." <a...@n...pl> napisał w wiadomości
> news:ctrf0b$o9e$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Jutro na kolację planuję naleśniki z nadzieniem a la chili con carne,
> > smażone jak krokiety. Jaką surówkę bądź sałatkę byście do tego
> > zaproponowali?
> > Z góry dziękuję za sugestie.
> > --
> > Pozdrawiam,
> > Ania
> >
> > idealna do chili con carne jest moim zdaniem taka:
> kapusta pekinska + ser zolty (np. w slupki) + cebulka + majonez wymieszany
z
> zabkiem czosnku, sola i solidna szczypta suszonej bazylii
>
> pozdrawiam
> karolina
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |