| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Co "rybnego" prócz różnych śledzi u Was? Date: Sat, 20 Dec 2008 01:29:14 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 6 Message-ID: <13x45irojn7mi$.z82bl87k7bu2.dlg@40tude.net> Reply-To: i...@g...pl NNTP-Posting-Host: bma27.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1229732963 10614 83.28.220.27 (20 Dec 2008 00:29:23 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 20 Dec 2008 00:29:23 +0000 (UTC) X-User: ikselk User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:318402 Ukryj nagłówki U mnie terrina z łososia i pangi, taka dwukolorowa, ryba po grecku, tatar z | |
Zobacz także