Data: 2003-03-05 21:44:43
Temat: Co zrobić żeby nie pryskał???
Od: "Izunia" <i...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam szanownych Grupowiczów!!!
Proszę poradźcie, co mam zrobić żeby podczas smażenia ryb nie pryskał
olej??? Przeważnie kupuję filety z mintaja. Podczas każdego smażenia, olej
pryska po całej kuchni. Musielibyście widzieć jak wyglądają ściany ;)))
Dzisiaj smażyłam rybki, w końcu się zdenerwowałam i przykryłam patelnię
pokrywką. Było jeszcze gorzej!!! Tak pryskał, że musiałam zdjąć patelnię z
gazu i czekać aż ostygnie, żeby zdjąc pokrywkę i wyjąć rybki. Już mnie krew
zalewa podczas każdego smażenia. Proszę pomóżcie :)))
Pozdrawiam IZA!
|