następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.tpinter net.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "flower" <f...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Gulasz transylwański/szegedyński/szekely Date: Fri, 6 Oct 2006 09:59:52 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 11 Message-ID: <eg52ap$fii$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: mgm.softman.com.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1160121497 15954 213.25.195.100 (6 Oct 2006 07:58:17 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 6 Oct 2006 07:58:17 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1807 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1807 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:279463 Ukryj nagłówki Jak naprawdę nazywa się potrawa, w której najpierw dusi się mięso, potem |
Zobacz także