Data: 2002-11-19 12:01:34
Temat: Jacek Janeczek
Od: "Jacek Janeczek" <J...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Busia <b...@t...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ar3aau$q3n$...@n...tpi.pl...
> Z budyniem też próbowałam, ale coś mi jabłka się dopiec nie chciały i nie
> wiem dlaczego i były twarde ble..
> Busia
>
Dlaczego ble? Sa tacy (na przyklad ja), ktorzy uwielbiaja w szarlotkach
jablka takie polsurowe, leciutko jeszcze "chrzeszczace" w czasie gryzienia.
Ma to swoj urok ;o). Sa tez zwolennicy jablek wstepnie duszonych,
podsmazanych i rozciapywanych na rozne sposoby (na przyklad moja mama).
Takie ciasta tez bywaja dobre, ale dla mnie to jest bardziej ciasto z dzemem
jablkowym a nie szarlotka ;o).
Pozdrowienia, Agata Solon, naturalna
|