Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet. pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Paweł Niezbecki <t...@p...neostrada.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak się robi nalewkę? Date: Tue, 8 Jul 2003 00:21:51 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 6 Message-ID: <becs1c$dqr$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: vt129.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1057616748 14171 80.50.139.129 (7 Jul 2003 22:25:48 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 7 Jul 2003 22:25:48 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:163429 Ukryj nagłówki W jakich proporcjach zalewa się suszone śliwki spirytusem? Czy później po |
Zobacz także