|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.nas k.pl!news.cyf-kr.edu.pl!not-for-mail From: "Maria U." <m...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak to jest z zelatyna? Date: Wed, 18 Jul 2001 14:21:51 +0200 Organization: Academic Computer Center CYFRONET AGH Lines: 6 Message-ID: <3...@f...onet.pl> NNTP-Posting-Host: geokrak.fema.krakow.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: info.cyf-kr.edu.pl 995458824 16132 193.193.75.66 (18 Jul 2001 12:20:24 GMT) X-Complaints-To: n...@c...edu.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 18 Jul 2001 12:20:24 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.75 [en] (Win95; U) X-Accept-Language: pl,en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:58984 Ukryj nagłówki Wydawalo mi sie, ze zelatyny nie mozna zagotowac a znalazlam kilka |
Zobacz także