| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jaki jest pszelicznik papryki ostrej w proszku na świeżą? Date: Sat, 18 Feb 2017 18:15:54 +0100 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 10 Message-ID: <o89vgu$piu$1@usenet.news.interia.pl> NNTP-Posting-Host: apn-46-215-209-164.dynamic.gprs.plus.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1487438175 26206 46.215.209.164 (18 Feb 2017 17:16:15 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 18 Feb 2017 17:16:15 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375693 Ukryj nagłówki Jak w pszepisie jest napisane np.:1/2 łyżeczki ostrej papryki | |
Zobacz także